Voor een sociaal, positief opgevoede, gehoorzame gezinshond. 

Coaching & bewustwording. Voor begeleiding en inspiratie.

Holistisch hondencentrum LOENATIKS

Naam: Kong classic


Moeilijkheidslevel: 2
Maat: Medium zwart 7/16 kg, large zwart 13/30 kg, xl rood 27/41 kg, xxl zwart 38+kg. Rood is voor normale activiteit en zwart is voor de iets monderige honden
Productomschrijving:
De kong classic is ideaal voor de training, het is veilig om te geven als je weggaat, een goede afleiding als er bezoek langs komt of op een regenachtige dag dat je minder tijd hebt om iets te ondernemen met de hond. Je kan de kong invriezen, zodat de hond in de zomer een ijsje heeft. De kong kan in de magnetron, zodat je wat kaas erin kan laten smelten. Je kan er alles indoen, wat plakt, wat de hond mag eten, zoals peperkoek, rijst, brokjes wellen, banaan hierdoor kan je met de moeilijkheidslevel variƫren. Je kunt het product in de vaatwasser doen en maakt niet veel lawaai op vloeren.
 


Naam: Biscuit ball

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: Large, 9 cm
Productomschrijving:
De Kong Biscuit Ball is een holle bal met aan vier kanten gaten en kan gevuld worden met brokjes of beloningskoekjes, en houdt de hond zo lange tijd bezig.
Daarnaast zorgt de natuurlijke rubber voor een goede verzorging van het gebit. De tanden en het tandvlees worden door het kauwen gereinigd. Je kunt het product in de vaatwasser doen en maakt niet veel lawaai op vloeren.


Naam: Stuff a ball

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: Large, 9 cm
Productomschrijving:
De Kong Stuff-a-Ball kan gevuld worden met brokjes en of pasta. In de buitenste ribbels kan je brokjes vastklemmen of een smeerbare plaksel aan brengen zoals pindakaas of smeerkaas. Binnen in de bal kan je een grotere koekjes verstoppen. Je kunt het product in de vaatwasser doen en maakt niet veel lawaai op vloeren.


Naam: Kong k9 genius

 Leo

 Mike

Moeilijkheidslevel: 2. Aan elkaar koppelen level 3
Maat: Large, 16 cm lang
Productomschrijving:
Je vult de Leo en/of  de Mike met lekkere snoepjes of eigen brokjes. Door de vaasvormige vorm moet de hond wat meer moeite doen om erbij het lekkers te komen. Door het heen en weer te bewegen of op te pakken komt het lekkers eruit. Het is gemaakt van massief natuurlijk rubber. Je kunt zelfs meerdere Geniusen aan elkaar koppelen waardoor het brokje van de ene product naar de andere gaat, voor de hond is dat weer een extra uitdaging.
Je kunt het product in de vaatwasser doen en maakt niet veel lawaai op vloeren.
 

Naam: Dog pyramid

Moeilijkheidslevel: 2
Maat: Large, 18 cm.
Productomschrijving:
Door het tuimeleffect is dit een interactief activiteit spel, het schudt, schommelt en strooit! Het gewicht in de bodem zorgt ervoor dat het altijd weer rechtop komt te staan. De moeilijkheidsgraad is op te voeren door meer of minder te vullen. Ook geschikt voor gebruik buiten. Als je wilt dat de pyramid minder lawaai maakt kan je een sok om de onderkant doen!


Naam: Tug a jug

Moeilijkheidslevel: 2
Maat:  Large, 24 x 10,5 cm
Productomschrijving:
Deze hardplastic fles is te vullen door de afschroefbare deksel. De fles is van stevig materiaal gemaakt en kan tegen een stootje. De hond moet door het touw heen en weer te bewegen de brokjes uit de fles zien te krijgen. Als je wilt dat de fles minder lawaai maakt kan je een sok om de onderkant doen!


Naam: Twist 'n treat

Moeilijkheidslevel: 1 of 2
Maat: Large,13 cm, voor honden boven de 15 kilo
Productomschrijving:
De Twist'n Treat bestaat uit twee van elkaar schroefbare helften waartussen het lekkers gestopt kan worden. Er kunnen brokjes maar ook je kan er ook pasta in doen. De hond zal moeite moeten doen om het lekkers eruit te krijgen. Dat lukt hem door de Twist'n Treat met poten en of met de snuit heen en weer te bewegen. De moeilijkheidsgraad kan versteld worden door het meer of minder dicht te draaien. Je kunt het product in de vaatwasser doen en maakt niet veel lawaai op vloeren.
 

Naam: Squirrel dude

Moeilijkheidslevel: 2
Maat: Large, 12 cm
Productomschrijving:
De onvoorspelbare stuiter zorgt voor uren lang speelplezier. De opening aan de onderkant van de Squirrel Dude heeft naar binnen wijzende, zacht rubberen pennen welke opzij schuiven wanneer de Squirrel Dude wordt gevuld met snacks. Op een onwillekeurig moment zal er een snack uit vallen, wanneer de hond ermee speelt. De Squirrel Dude is gemaakt van natuur rubber. Je kunt het product in de vaatwasser doen en maakt niet veel lawaai op vloeren.

 

Naam: Bouncy bone

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: Large, vanaf 20 kg
Productomschrijving:
De Bouncy Bone is gemaakt van duurzaam nylon met een rubber bal, en geeft de hond een leuk speeltje om eens goed zijn tanden in te zetten. Het bot is los te draaien van de bal, waardoor de ringen er gemakkelijk op geschoven kunnen worden. Door de snacks zal de hond gestimuleerd worden op de bot te kauwen, zelfs wanneer de snack op is. Doordat de hond niet gemakkelijk bij de snack kan daagt dit speelgoed extra uit!

 

Naam: Foot ball

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: Large, vanaf 20 kg
Productomschrijving:
De Busy Buddy Football is een speelgoed wat vrolijk heen en weer stuitert wanneer het gegooid wordt en hij drijft in water om het aanbieden uitdagender te maken.
In de Football kun je verschillende snacks verstoppen welke goed vast worden gehouden. Wanneer de hond erop kauwt komen de snacks los uit de Football.

 

Naam: Orka Jack chew with rope

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: Large, 15 cm
Productomschrijving:
Kauwspeelgoed voor de hond met een geknoopt touw, waar door het makkelijk op te pakken is, mee te slepen en eraan te trekken. Duurzaam materiaal, met verschillende structuren, speciaal ontwikkeld om weerstand te bieden aan zelfs de stevigste kauwers. Stuitert en drijft! Kan in diepvries en in de vaatwasser!

 

Naam: Jollyball tugg n toss

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: Large, 20 cm
Productomschrijving:
De duurzame speelbal voor honden welke zich vanzelf weer opblaast. Het handvat is ideaal voor de hond om de bal te apporteren. De bal blijft drijven en stuitert, zodat je met de hond niet uitgespeeld raakt. Door zijn duurzaamheid kan je met de bal gooien en ertegenaan schoppen. Door het handvat is het voor de hond steeds weer een verrassing welke kant de bal opstuitert. De speelbal is van duurzaam polyethyleen gemaakt.

 

Naam: Snack Spinner Dog Activity Game

Moeilijkheidslevel: 3
Maat: Geschikt voor alle honden
Productomschrijving:
Een uitdagende spel en is ontworpen voor de gevorderde hond. Het ziet er simpel uit, maar vereist geduld, precisie en ritme. Draai de deksel eraf en leg favoriete lekkernijen van de hond in het bovenste gedeelte van de container. De hond moet dan door de juiste schommelingen en draaiingen te maken, de traktaties door de instelbare deler krijgen.
De hond zal de traktaties horen vallen in het onderste gedeelte, maar ze zullen nog steeds binnen in zijn. Nu moet de hond nog meer geduld en precisie hebben om de traktaties door de kleine opening te krijgen!
De instelbare deler in het centrum kan worden verbreed/ verkleind voor verschillende moeilijkheidsgraden. Je kunt het product in de vaatwasser doen en maakt niet veel lawaai op vloeren.
 

Naam: The iqube

Moeilijkheidslevel: 2
Maat: Large, 16 cm x B 16 cm x H 16cm
Productomschrijving:
In de kubus zitten 3 pluche piepspeeltjes verstopt. De hond moet de piepspeeltjes uit de kubus halen. Je kan er ook andere voorwerpen of koekjes in verstoppen! Een uitdagend en innovatief stuk speelgoed voor slimme honden !

 

Naam: Anti schrok voerbak, Buster dog maze

Moeilijkheidslevel: 3
Maat: 40 cm x 28 cm Geschikt voor grote en kleine honden
 

Naam: Anti schrok voerbak, Green mini interactieve feeder


Moeilijkheidslevel: 3
Maat: 29 x 22,5 cm, speciaal ontworpen voor kleinere en kortneuzige  rassen, ook geschikt voor grote honden!
De 'bladeren' zijn tussen 1,5 en 5,5 cm hoog en meer afgerond.
 

Naam: Anti schrok voerbak, nummer 1

Moeilijkheidslevel: 2
Maat: 650 ml


Naam: Anti schrok voerbak, nummer 2

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: Large, 650 ml

 

Naam: Anti schrok voerbak, nummer 3

Moeilijkheidslevel: 1
Maat: 450 ml

Productomschrijving :
Leg het voer in de diepe en bochtige doolhof zodat het kan worden gezien en geroken, maar niet gegeten, als je een slimme hond hebt duwt deze het naar een van de uitgangen. Het product combineert spelen en een door de constructie van de voerbak is de hond gedwongen het voer langzamer op te eten. De zintuigen worden geprikkeld en uitgedaagd. Helpt maagkanteling/torsie te voorkomen. Door langzamer te eten voelt de hond zich ook sneller verzadigd en zal dus ook minder gaan eten. Het product kan binnen en buiten gebruikt worden. Het is gegoten uit plastic en kan in de vaatwasser.